Top

Mala van jade

  • Mala van jade
  • Mala van jade
  • Mala van jade
  • Mala van jade
36,50

MALA'S
Mala's zijn kettingen om te tellen bij het zingen van mantra's. In het Boeddhisme en het Hindoeïsme worden ze veel gebruikt. Een mala heeft 108 kralen of een veelvoud van 9. Onderaan hangt een kwastje met een ornament. Dit is het punt om opnieuw te gaan tellen. Maar hij kan ook gewoon als sieraad worden gedragen.
Ik ben mala's gaan maken toen mijn dochter een yogastudio opende. Yogapoint. Zij geeft Kundalini yoga. Deze vorm van yoga is verbonden met de Sikh beweging in India. In haar yogastudio worden de mala's verkocht.
MALA VAN JADE
Deze mala heeft 108 kralen van jade en ertussen steeds 2 zilverkleurige knijpkralen.
Onderaan een tassel van donkerpaarse kunstzijde, facet geslepen kristal en twee rode glaskralen. Het paars van de tassel en het groen van de jade geeft een sterk contrast. Met de rode kraaltjes heeft deze mala een enorme uitstraling. Uniek exemplaar.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
VERZENDKOSTEN
€ 3,95 binnen Nederland
ONTWERP EN PRODUCTIE

Elly Honig