Duurzame kinderspullen kopen

Bent u op zoek naar duurzame kinderspullen? In de webshop From Elly With Love vindt u een ruim assortiment aan handgemaakte en unieke kinderspullen. De producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor is het milieu niet extra belast. U kunt in de webshop terecht voor onder andere het volgende:

  • Babywieg
  • Slabbetjes
  • Wiegtextiel
  • Dekbedhoes voor peuter en kind kopen

Handgemaakt

De artikelen zijn altijd onderscheidend aan dat uit de normale winkel. Ze gaat meer voor het materiaal dat er is, dan voor een modetrend. Ze maakt dekentjes en lakentjes en bovendien een babybedje van underlayment. Voor haar kleinzonen maakte ze bovendien een groot bed en dekbedhoezen die ze echt tof vonden. De slabbetjes van gebruikte T-shirts zijn erg hip. Elly heeft er een mooie verpakking omheen gemaakt, zodat het echt een leuk kraamcadeau is. De T-shirts komen van de kringloopwinkel, ze zijn gewassen en gestreken.

Upcycled design

Upcycle is de overtreffende trap van recycle. Bij het maken van een ontwerp moeten eigenlijk overwegen of we het product nodig hebben, of het anders kan worden geproduceerd en of het kan worden gemaakt van afvalmateriaal. En dat laatste heet upcycling; een nieuwe bestemming voor een product dat anders op de vuilhoop terecht zou komen. Het belangrijkste hierbij is om speciale ontwerpen te maken voor deze producten. Dit is een manier om meerwaarde te creƫren in deze wereld.

Contact

Heeft u vragen over de duurzame kinderspullen die u kunt kopen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041. Ze staat u spoedig te woord.