Uitverkocht

krukje met dekje

€ 13,50
Uitverkocht
Uitverkocht

krukje met dekje

€ 13,50

Een klein krukje met drie pootjes. Ik vond het bij de kringloopwinkel.
Ik heb het zwart geschilderd en er een dekje gehaakt van zelfgesponnen schapenwol van een Drents heideschaap.

krukje

€ 19,50

krukje

€ 19,50

Dit krukje kocht ik bij de kringloopwinkel en was bontgekleurd. Ik heb hem zwart geschilderd en de poten kousen aangegeven. De kruk is van beukenhout. Het is een stevige kruk en waarschijnlijk niet veel gebruikt. De kousen komen uit eigen atelier en zijn gebreid van zelfgesponnen wol van een Drents Heideschaap. U koopt hiermee een duurzaam product. De hoogte van de kruk is 36 cm.

grijs bankje

€ 12,50

grijs bankje

€ 12,50

Een gebruikt vurenhouten bankje met hartje aan de zijkant. Ik heb het bankje opnieu geschilderd. Het bankje is lang en smal. Leuk om iets op te zetten of naast je stoel voor een kop koffie.

Uitverkocht

voetenbankje

€ 16,50
Uitverkocht
Uitverkocht

voetenbankje

€ 16,50

Een heel oud voetenbankje van eikenhout gekocht bij de kringloop. Ik heb twee lagen bekleding verwijderd. Helemaal onderop zat in plaats van schuimrubber stroo. Prachtig om te ontdekken dat toen er nog geen schuimrubber was, men stroo gebruikte. Het is heel mooi plat stuk stroo geworden wat ik ga gebruiken voor een kunstwerk.
Ik heb het plankje omgedraaid en als vulling een stukje wollen deken gebruikt. Het overtrek is van een gebruikte meelzak.
Een mooi duurzaam meubelstukje wat in een stoer interieur niet misstaat.

Dit bankje heb ik vandaag gemaakt van gebruikt steigerhout. Het is goed geschuurd. Voor het eerst met een afkort/verstekzaak gewerkt. Het resultaat is niet mis. Decoratief met wat mooie spullen erop. Of zet het in de tuin. Of ga er gewoon op zitten. Ook te bestellen in andere maten. Stuur mij in dat geval een e-mail. De bankjes zijn niet op voorraad. Ieder bankje wordt op bestelling gemaakt.
Levertijd: 10 dagen.
Formaten: 120 cm lang, 20 cm breed en 44 cm hoog.

Uitverkocht

raamtafel

€ 75,00
Uitverkocht
Uitverkocht

raamtafel

€ 75,00

Twee ramen uit een Amsterdamse container maakte ik tot een tafel.
Aan de onderkant heb ik de ramen met ijzerbeslag aan elkaar gemaakt. De oude verf zit er nog op. De scharnieren ook. Het handvat is nieuw. Pootjes eronder. Klaar is Kees.