Duurzame modeaccessoires

In de webshop From Elly With Love vindt u duurzame modeaccessoires. De artikelen zijn handgemaakt van gebruikt of gevonden materiaal. Ook waardeert ze waardeloze spullen op tot een uniek product. Het milieu wordt met deze accessoires niet onnodig belast.

Handgemaakt

Voor de yoga studio van haar dochter maakte Elly mala’s. Dat zijn bidkettingen van 108 kralen en een kwastje onderaan. Ze hangen bij haar te koop. De kralen komen van kettingen uit de kringloopwinkel en van de toen nog koning(innen)markt. Vaak van hout, maar ze heeft ook wel pitten en zaden op de kop kunnen tikken die allerlei krachten bezitten. Nu koopt ze ook wel kralen van halfedelsteen.

Sjaals maakt ze van restanten. Verschillende stoffen naait ze aan elkaar, zodat er een verrassend effect ontstaat. Ze zijn bovendien heel groot, zodat je er helemaal in verdwijnt. Ze breit ook sjaals voor de winter. Tassen maken kan ze eindeloos. Hele grote of hele kleine tassen van allerlei materialen. Kunstleer, wollen dekens, spijkerstof, reststof, postzakken met een hengsel van fietsband enz. Voor broches heeft ze bijvoorbeeld bladgoud, veren en stukjes drukwerk geseald. Er is ook een geluksscherf te koop.

Contact

Heeft u vragen over de duurzame modeaccessoires of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041. Ze staat u spoedig te woord.