Een mala is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting,
een hulpmiddel voor het tellen van mantra’s tijdens meditatie.
Een mala is meestal gemaakt van 108 kralen + 1 goeroe kraal
en een kwastje.

Deze mala is gemaakt van Carneool. Heeft aan de zijkant ook twee kwastjes van donkerrood draad. Versierd met kralen van geslepen glas en zilveren kraaltjes.

mala van jade

€ 33,00

mala van jade

€ 33,00

Deze mala is gemaakt van 108 groene jade kralen. Tussen de kralen aan het einde zitten zilveren tussenkralen. De goeroekraal is zilverkleurig, aan het einde een donkergroen kwastje. Als detail nog een klein rood kraaltje en een rood draadje om het kwastje.

mala van steen

€ 29,00

mala van steen

€ 29,00

Deze mala is gemaakt van 108 stenen kralen met houtstruktuur. Tussen de kralen zit steeds een rood knoopje. Aan het einde een rood kwastje van katoenen garen.

mala van hout

€ 24,95

mala van hout

€ 24,95

Deze mala bestaat uit 108 blank houten kralen met tussen iedere kraal een knoopje van donkerrode katoen. De grote goeroekraal is prachtig hout gemaakt. Het kwastje is van donkerrood garen.

Een mala 108 sandalwood kralen. Ze zijn groenig van kleur. Aan de zijkant twee kwastjes met een zilveren kraal en kleine donkerrode kwastjes. Aan het eind een zilverkleurige platte kraal, een kleine chinese kraal en een donkerrood kwastje.

mala van hout

€ 20,00

mala van hout

€ 20,00

Deze mala bestaat uit blanke en zwarte houten kralen. Als boedakraal een zwarte platte houten kraal. Aan het eind een okergeel kwastje, afgebonden met zwart draad.