wanddecoratie

ketting met kwast

€ 35,00

ketting met kwast

€ 35,00

Deze stoere ketting is gemaakt van 36 zwarte houten kralen van 3 cm doorsnede. Onderaan is een kwast van macramédraad.
Deze ketting is in de vorm van een mala. Een mala is een gebedsketting met een veelvoud aan kralen van 9. In het midden een goeroekraal en een kwast. Een mooi sieraad in je huis.
Lengte: 72 cm.

zwerfkeien

€ 35,00

zwerfkeien

€ 35,00

Sinds ik in Drenthe woon maak ik zwerfkeien op papier of op kanvas. Soms met geborduurde keien erdoorheen. Deze zwarte keien zijn met acryl op handgeschept papier geschilderd. Het papier komt uit Nepal en heeft prachtige randjes. Het formaat van de werkjes is 30 x 30 cm. Achter de werkjes zit een canvas doekje van 1 cm dik. Daar zit ook een haakje om ze op te hangen. De prijs is per stuk.

Eén keer in de week ga ik naar het keramiekatelier om mij ook te bekwamen in handvormen met klei. Dit is één van de objecten die uit mijn handen komen. Het object is opgebouwd uit ronde buisjes in verschillende hoogten en verschillende breedten. Het object is wit geglazuurd. Het kan aan de muur hangen, maar ook gewoon staan. Ook leuk als kandelaar als je een kaars vindt die goed in een van de gaten past. Ieder object is uniek.

object van keramiek

€ 24,95

object van keramiek

€ 24,95

Eén keer in de week ga ik naar het keramiekatelier om mij ook te bekwamen in handvormen met klei. Dit is één van de objecten die uit mijn handen komen. Het object is opgebouwd uit ronde buisjes in verschillende hoogten en verschillende breedten. Het glazuur is levendig beige met hier en daar een blauwe gloed. Het kan aan de muur hangen, maar ook gewoon staan. Ook leuk als kandelaar als je een kaars vindt die goed in een van de gaten past. Ieder object is uniek.

Leuk ter decoratie in je huis. Een hanger gemaakt van gordijnornamenten en Drents heideschaap. De gordijnornamenten zijn van hout en zijn zwart gelakt. Zo krijgen ze hun tweede kans. Een duurzaam product, alles komt uit de buurt.
Er zijn twee soorten gordijnornamenten. Op de foto's is dat te zien. Heb je voorkeur geef dat dan aan bij opmerkingen. Hang hem aan een kast of aan dit canvas doek. Er is altijd wel een plekje te vinden.

canvas doek

€ 65,00

canvas doek

€ 65,00

Een nieuw canvas doek. Grof geschilderd met acryl. Het doek is in verschillende lagen geschilderd van zwart tot wit, grijs ertussen en hier en daar wat fluor oranje. Steeds weer een nieuwe laag totdat ik tevreden was. Op het doek een zwart vlak en geschilderd draad. Het zwarte vlak steekt naar beneden iets uit. Het doek hangt aan een oranje geschilderde lat. De lat steekt aan beide zijden iets uit.
Formaat 63 x 77 cm.

Het doek is geschilderd met acryl in verschillende lagen aardetinten. De laatste lagen zijn transparant wit. Bovenaan is een latje bevestigd met nog een schroef van de vorige bestemming er in, zo bij het grof vuil gevonden. Op het doek is een gedicht geplakt, geschreven met potlood op handgeschept papier. Het gedicht is van Myrte Leffring.
Aan de achterkant zit een lat met twee haakje om op te hangen.
Formaat 37 x 50 cm

Een wit klein doekje met een afdruk van een stempel uit India. Het doek is geschilderd op linnen met acryl in verschillende lagen aardetinten. De laatste lagen zijn in transparant wit. In het doek zijn twee nestels geslagen om op te hangen aan touwtjes of gewoon aan twee spijkers. Of hang het aan een groter doek. Je kunt het doek ook aan de kastdeur hangen ter decoratie.
Formaat: ± 25 x 25 cm.
Wordt op bestelling gemaakt.

gebreid wanddoek

€ 45,00

gebreid wanddoek

€ 45,00

Dit wanddoek is gebreid van zelfgesponnen wol van Texels schapenwol. Het is geverfd (dip and diy) in Indigo kleurstof. Door de bovenste steken is een stok geregen. Het hangt aan een leren veter.
Formaat 40 x 60 cm

Uitverkocht

drents schaap

€ 45,00
Uitverkocht

drents schaap

€ 45,00

Een wanddecoratie van een vacht van een Drents heideschaap. De lange haren zijn heel decoratief. Het stuk vacht hangt aan een stok uit het bos op de Hondsrug. Aan de linkerkant hangen twee kettingen van hout, metaal en steen ter decoratie.
Formaat: ± 100 x 85 cm

Uitverkocht

canvas doek met kruis

€ 85,00
Uitverkocht

canvas doek met kruis

€ 85,00

Dit grote canvas doek met zwart Grieks kruis. Een Grieks kruis is gebaseerd op een vierkant. Het doek heeft meerdere lagen verf die door elkaar heen schemeren. De kleuren zijn wit, zwart en een beetje rose. Het is wild geschilderd en bekrast. Een detail is er een roestige spijker, die door het doek is gestoken.
Het doek is niet ingeraamd en hangt los langs de muur.  Aan de achterkant een lat met ophangbevestiging.
FORMAAT
87 x 89 cm

Uitverkocht

canvas doek aan stok

€ 65,00
Uitverkocht

canvas doek aan stok

€ 65,00

Een canvas doek in zwart en wit in meerdere lagen. Het werk bestaat uit twee losse doeken. Het smalle zwarte doek wordt vastgehouden met een oude houten lat uit Frankrijk in aqua blauw. Het doek wordt opgehangen aan een ronde stok. De stok is door lussen van geschilderd canvas gestoken.
Het doek is niet ingeraamd en hangt los langs de muur.
Formaat 70 x 54 tot 102 cm inclusief lussen en zwarte smalle lap. De stok is 92 cm breed

Uitverkocht

canvas doek met stiksel

€ 35,00
Uitverkocht

canvas doek met stiksel

€ 35,00

Stoer geschilderde canvas doeken zonder raamwerk.
Het kleine doekje is geschilderd in verschillende lagen acryl in aardetinten. De laatste lagen zijn transparant grijs en wit. Op het doek is in een cirkel gestikt. Het hangt aan twee nestels die bovenaan in het doek zijn geslagen. Aan het doek hangen drie ornamenten aan een touw. Hang het doek aan de muur of aan de sleutel van de kast of aan een groter doek.
Formaat 15 x 20 cm