sjaals

Een hele grote sjaal van viscose katoen met een blauw patroon wat doet denken aan Chinees porselein. Hier en daar is het patrron vervaagd. De sjaal is met hele dunnen katoen gevoerd en met de hand gezoomd. De sjaal valt heel soepel.
Unieke sjaal uit eigen atelier. Een duurzaam artikel, gemaakt van een restant van de markt.

Dit is een extra grote sjaal van heel dunne stof. De ene helft is wit met grijs en de andere helft is donkergrijs met wit. En toch was het één lap stof. De ene helft van de sjaal is iets korter. Gewoon voor de grap. De twee helften zijn aan elkaar genaaid met een rode locksteek. De sjaal is verder afgewerkt met een zwarte locksteek en daar zit een rood draadje in verwerkt. Geen tweede te vinden op de hele wereld.
Formaat: 105 x 260 cm.

Lange brede sjaal of stola, gemaakt van licht grijze satijn met zwarte bloemen. De sjaal is dubbel genaaid met een locksteek van zwart en grijs.
De sjaal kan een paar keer om je nek, dan is ie lekker warm. Of dubbel en dan een keer door de lus. Heel sportief. Los om je schouders is ie heel chique.
Formaat: ± 75 x 225 cm.

sjaal

€ 14,50

sjaal

€ 14,50

Een lange sjaal in twee soorten dubbele stof. Het langste gedeelte is een linnen stof met een tijgerprint in beige en bruin. De andere stof is een soepele viscose in linnenlook bijpassend bij de tijgerprint. De effen stof is aan de onderkant uitgerafeld. De stoffen zijn restanten van de stoffenkraam op de markt.
Een heel chique sjaal, maar ook bij een sportieve outfit zal deze sjaal niet misstaan. Een uniek exemplaar. Nergens anders te koop.
Formaat: 185 x 27 cm.

Uitverkocht

gebreide sjaal

€ 32,50
Uitverkocht

gebreide sjaal

€ 32,50

Een hele grote zachte sjaal van wol met mohair. De sjaal is gebreid op hele dikke houten pennen. Zo is de sjaal heel luchtig, bovendien is hij heel licht van gewicht. De wol is een restant van de kringloopwinkel waardoor de sjaal duurzaam is gemaakt in eigen atelier. Op de foto's zitten de aan-en afhechtdraadjes er nog aan. Zo had ik het eigenlijk gewild, maar mijn man vond dat niet mooi. Dus toen maar mooi afgehecht.
Een lekkere stoere en warme sjaal. Daar krijg je nooit spijt van.
Formaat 270 x 70 cm

Uitverkocht

sjaal decoratief patroon en zwart

€ 17,50
Uitverkocht

sjaal decoratief patroon en zwart

€ 17,50

Een sjaal van voile in zwart en decoratief patroon met rood, oranje, geel en zwart. De sjaal is van dubbele stof en met een contasterend kleur locksteek genaaid. Kan vele keren om de hals en is dan ook lekker warm. Los omgeslagen is het heel chique. Uniek exemplaar.
Formaat: 50 x 225 cm

Uitverkocht

sjaal met waterprint

€ 25,50
Uitverkocht

sjaal met waterprint

€ 25,50

XL sjaal met een een print van waterspiegeling. De print is wekelijk uniek. De kleuren zijn grijsgroen, grijsblauw, beige en ecru. Ze variëren van licht naar donker. De sjaal is van satijn en afgezet met een locksteek in bijpassende kleuren. Een paar keer omgeslagen is de sjaal ook nog warm. Los omgeslagen is de sjaal heel chique en geschikt voor een feestje. Van deze sjaal zul je nooit spijt hebben. Uniek. 100% viscose.
Formaat: 150 x 150 cm.