Duurzame woonspullen

In de webshop van From Elly With Love vindt u handgemaakte, unieke en duurzame woonspullen. De woonspullen die Elly maakt zijn net even anders dan men gebruikelijk kan kopen. Bovendien koopt u iets wat duurzaam is geproduceerd, omdat de artikelen altijd zijn gemaakt van restanten en gebruikte spullen uit de kringloopwinkel, van de markt, gekregen of gevonden. Haar inspiratie zal een aanwinst zijn in uw woon-of werkomgeving.

Handgemaakt

Van oud aardewerk of gebruikt glas maakt zij kandelaars en lampen. Er is een gebreide deken in de shop van restanten grijze wol en breigaren overal vandaan, uit de kringloopwinkel, uit Frankrijk van de Brocante, soms een restant gekocht in de uitverkoop. “50 Tinten grijs” heet de deken. Er zijn gebreide kussens van breigaren uit Amerika van de Thriftstore. Tafelkleden zijn altijd 3 meter lang, met hier en daar een uitzondering. Bijvoorbeeld als zij een kleed maakt van brocante theedoeken of van omslagdoeken uit Staphorst. De drie meter lange tafelkleden zijn vaak bewerkt met stiksels. Ze bestaan vaak ook uit verschillende stoffen. Dat maakt dat ze altijd uniek zijn. Elly heeft ook twee spinnenwielen, waarop ze allerlei soorten wol spint, Drents heideschaap, Alpaca wol, Merino wol, angora geit enz. Spinnen is een langzaam proces dus af en toe staat er een artikel in de webwinkel van hand gesponnen wol.

Contact

Heeft u vragen over de duurzame woonspullen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041. Ze staat u spoedig te woord.