Voorbeeld HTML
Uitverkocht

tas gehaakt van breigaren

€ 45,00
Uitverkocht

tas gehaakt van breigaren

€ 45,00

Een nieuwe tas gemaakt van restjes breigaren uit eigen voorraad en van de kringloopwinkel. Zo heerlijk om al die restjes te zien verdwijnen in een tas. Hij is gehaakt met drie draden van verschillende kleuren. Het is een flinke tas. Leuk om boodschappen mee te doen, maar ook leuk mee naar het strand of naar het werk. De tas is gevoerd met fluor oranje viscose. Het hengsel is van restjes grijs leer, vastgezet met nestels.
Heel duurzaam om restanten te gebruiken en in eigen atelier te vervaardigen. Zo verbruikt deze tas geen extra energie.

tas van bont

€ 24,50

tas van bont

€ 24,50

Een hele toffe tas van bont. De tas heeft een zachtgroene kleur. Ik maakte deze tas van een restant van de markt. Van binnen is hij fluor oranje dat heel mooi contrasteerd met het groen. Het is best een flinke tas voor boodschappen, maar ook voor naar kantoor. Ordners en mappen gaan er met gemak in en je lap-top gaat er ook nog bij. Kortom, een echte musthave en nog duurzaam geproduceerd ook. Niets wordt hier verspild. Je draagt hem over je arm of over je schouder. Aan de hand kan ook.
Formaat 42 x 50 cm

Van onderjurkenstof tot forse hippe tas. De stof kocht ik al weer een tijd geleden op de Dappermarkt in Amsterdam. Het was van die nylon onderjurken stof, maar in allelei leuke kleuren. Van iedere kleur kocht ik twee meter. Ik heb de lappen in stroken geknipt en tot een kluw gemaakt. Zo begon ik aan mijn haakwerk om een tas te maken. De verschillende kleuren knoopte ik aan alkaar en laat dat ook zien. De eindjes zitten soms van binnen en soms van buiten. Het maakt de tas wat shabby. Het hengsel kun makkelijk om je schouder hangen. In de hoeken van de hengsels is een leertje geknoopt om dat deel te verstevigen.
Formaat 37 x 53 cm.

De stof komt uit Staphorst gekocht op de markt tijdens de Staphoster dagen. Iedere zomer gehouden, maar niet in 2021 wegens het coronavirus. De stof is gebruikt voor een onderrok zoals dat in de klederdracht gebruikelijk is. De rok was met de hand steekje voor steekje genaaid. Het is wollen stof.
Nu is een grote tas. Ik heb de tas deze keer in de breddte gemaakt. Langs de bovenrand is tassenband gestikt. Aan beide kanten een fluor oranje accent. De hengsels zijn van dezelfde stof gemaakt en kan over de schouder worden gedragen.

oranje tasje

€ 5,00

oranje tasje

€ 5,00

Deze tasjes zijn makkelijk om in je tas mee te nemen. Altijd een tasje bij de hand. De stof is van fluor oranje viscose. Ik vond deze stof op Marktplaats van iemand die onze buurman bleek te zijn. Weliswaar aan de andere kant van het weiland. Fluor oranje is de kleur die ik altijd als accent gebruik.

Uitverkocht

tas met grote stippen

€ 22,50
Uitverkocht
Uitverkocht

tas met grote stippen

€ 22,50

Een witte linnen tas met grote zwarte stippen. De stof is een restant van Ikea. De handvaten zijn van stevig tassenband. De tas kan over de schouder worden gedragen. Van binnen is de tas gevoerd met zwart katoen.

vierkante tas

€ 24,50

vierkante tas

€ 24,50

Deze vierkante tas is gemaakt naar Japans model. De stof is heel stevig en is legergroen. Hij heeft korte handvaten en een lange voor over de schouder. De tas is gevoerd met felgroen en heeft een binnenvakje.
De tas is duurzaam gemaakt van reststof van de markt. De binnenkant is van gebruikte stof. Gemaakt in eigen atelier.

Uitverkocht

tas van gele doorgestikte stof

€ 19,50
Uitverkocht
Uitverkocht

tas van gele doorgestikte stof

€ 19,50

Tas van gele doorgestikte stof voor boodschappen of gewoon voor iedere dag. Groot genoeg voor een laptop of een A4 map. De stof vond ik bij een kunstenaar die interieurs namaakt van karton voor woonbladen e.d. Hij houdt af en toe een verkoop in zijn atelier. Het waren allemaal losse stukken. Dit stuk heb ik niks vanaf geknipt. De tas moest alleen nog in elkaar worden genaaid.
De binnen-en buitenkant Zijn hetzelfde.
Formaat: 38 x 45 cm

Uitverkocht

wollen dekentas groen

€ 19,50
Uitverkocht
Uitverkocht

wollen dekentas groen

€ 19,50

Een ruime tas van een wollen deken. Om boodschappen mee te doen, maar ook om mee te nemen naar kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map. De hengsels zijn van tassenband in fluor oranje, vastgezet met fluor oranje stiksels.
Formaat: ± 43 x 55 cm.

Een ruime tas van een wollen deken. Om boodschappen mee te doen, maar ook om mee te nemen naar kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map. De hengsels zijn van een zwart/witte boerenbont streep, vastgezet met fluor oranje stiksels.
Formaat: ± 43 x 55 cm.

Leuke tas van een originele oude postzak met hengsels van een fietsband. Om boodschappen in te doen of gewoon mee naar school of kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map of boeken.
Iedere tas heeft een andere bedrukking. Deze tas is verkocht, maar ik maak er met plezier een nieuwe. Duurt ongeveer een week.

Formaat: ± 40 x 52 cm

Uitverkocht

tassen S en XXL

€ 19,50
Uitverkocht
Uitverkocht

tassen S en XXL

€ 19,50

De tas XXL is verkocht. De kleine tas is nog te koop. Gemaakt van zachte gouden kunsttextiel. Blijft mooi. Gevoerd met een viscose stof. Gebruik hem als handtas. De stof is op en kan het niet meer krijgen. Dus dit is een uniek exemplaar.
Formaat: 44 x 34 cm

Tas van denim

€ 24,50

Tas van denim

€ 24,50

Unieke tas van denim. Niet alleen voor boodschappen, maar om overal mee naar toe te nemen. Geschikt voor A4.
De onderkant is de andere kant van het denim. Het mooie randje van de stof heb ik gebruikt ter versiering.
De binnenkant is gevoerd en een extra vak voor kleine spullen.
Handvatten in twee lengtes van fluor oranje of zwart tassenband. Een lengte om de tas over je schouder te dragen, de andere lengte om in je hand te houden.
Formaat: ± 40 x 50 cm.