gouden ketting

€ 23,50

gouden ketting

€ 23,50

Een opvallend sierraad van kunstpapier. Heel stevig materiaal in glimmend goud. Ik heb er cirkels uit gestanst en dubbel aan elkaar gestikt met de machine. Beide zijden zijn goudkleurig. De ketting val bij mij net boven de buik, maar met grotere borsten valt hij wat hoger.

Een hele lange opvallende ketting met grote onregelmatige schakels. De schakels zijn van zwarte kunstklei en één is er rood. Je kunt hem dubbel dragen, maar lang is ook heel mooi.

Uitverkocht

kleurige ketting

€ 23,50
Uitverkocht

Een hele vrolijke ketting van verschillende kleurige kralen. Allerlei armbandjes heb ik uit elkaar gehaald en er een ketting van geregen. De ketting is vrij lang. Kan ook dubbel geslagen worden.

Hoe geef je een meerwaarde aan gewone witte knoopjes? Maak er een ketting van en je hebt een opvallend mooi sieraad. Geregen op 4 draden van glanskatoen. Wordt geleverd in en mooi tasje.

Ik ben altijd op zoek naar een manier om een gewoon gebruiksvoorwerp op te waarderen en er een andere bestemming aan te geven. In dit geval sleutelringen opgewaardeerd tot sieraad. Er zitten meerdere formaten en soorten in deze ketting. Aan de ketting hangt een sleutel en een label in oranje fluor. Op het label staat "You're a glitter bomb of glory". Eén van de ringen is omwonden met oranje fluor koord. Geef het cadeau aan jezelf of je beste vriendin. Dit sieraad zegt meer dan je denkt.

Dit is een kettinkje geregen van zwarte glaskraaltjes. Aan het kettinkje hangt een roze kwastje en een opaal steentje.
Lengte: 34 cm exclusief wastje