sjaal wit/donkergrijs

€ 27,50

sjaal wit/donkergrijs

€ 27,50

Dit is een extra grote sjaal van heel dunne stof. De ene helft is wit met grijs en de andere helft is donkergrijs met wit. En toch was het één lap stof. De ene helft van de sjaal is iets korter. Gewoon voor de grap. De twee helften zijn aan elkaar genaaid met een rode locksteek. De sjaal is verder afgewerkt met een zwarte locksteek en daar zit een rood draadje in verwerkt. Geen tweede te vinden op de hele wereld.
Formaat: 105 x 260 cm.

sjaal met waterprint

€ 25,50

sjaal met waterprint

€ 25,50

XL sjaal met een een print van waterspiegeling. De print is wekelijk uniek. De kleuren zijn grijsgroen, grijsblauw, beige en ecru. Ze variëren van licht naar donker. De sjaal is van satijn en afgezet met een locksteek in bijpassende kleuren. Een paar keer omgeslagen is de sjaal ook nog warm. Los omgeslagen is de sjaal heel chique en geschikt voor een feestje. Van deze sjaal zul je nooit spijt hebben. Uniek. 100% viscose.
Formaat: 150 x 150 cm.

sjaal grijs met bloemen

€ 25,50

sjaal grijs met bloemen

€ 25,50

Lange brede sjaal of stola, gemaakt van licht grijze satijn met zwarte bloemen. De sjaal is dubbel genaaid met een locksteek van zwart en grijs.
De sjaal kan een paar keer om je nek, dan is ie lekker warm. Of dubbel en dan een keer door de lus. Heel sportief. Los om je schouders is ie heel chique.
Formaat: ± 75 x 225 cm.