over Elly

Over Elly

Ze komt uit Amsterdam, daar is ze geboren en getogen, heeft ze gestudeerd aan de Rietveld Academie, heeft ze haar kinderen gekregen, is oma geworden en heeft ze gewerkt op het ontwerpbureau BRS Premsela Vonk als Grafisch Ontwerper. Maar eind 2017 is ze verhuisd naar Drenthe. Ze woont daar met haar man midden tussen de weilanden. Ze is al een tijdje gepensioneerd, maar het leven zonder te creëren is ondenkbaar voor Elly. In Drenthe mist ze wel de vuilniscontainers waar in Amsterdam allerhande afgedankt materiaal lag wat ze goed kon gebruiken voor haar maaksels. Ja en de markten waar ze altijd wel van thuiskwam met lappen e.d.

In 2008 is ze overgestapt van Grafisch Ontwerper naar het maken van autonome kunst, maar haar voorliefde voor textiel en oude dingen heeft gemaakt dat ze ook hierin actief is geworden. Het begon met lakentjes voor haar kleinzoon Kaja 12 jaar geleden. Door het enthousiasme van haar omstanders is zij producten gaan maken om te verkopen. Zo is de webwinkel "From Elly With Love" met handgemaakte, unieke en duurzame woonspullen ontstaan.

Naast de webwinkel heeft ze een ruimte gehuurd in Conceptstore Polder Living & Lifestyle in Dronten waar haar producten te koop zijn.

Contact

Heeft u vragen over duurzame producten, kunst of fotografie? Neem dan vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041. Ze staat u spoedig te woord.