nog meer keramiek

Gepubliceerd op 15 januari 2023 om 15:59

Het is alweer zo lang geleden dat ik het vorige bericht heb geplaatst dat ik niet goed meer weet hoe het werkt. Gewoon maar proberen.
Ik wil het toch nog even over de keramiek hebben. Dat ik doe in Meppel bij Schik. Iedere dinsdagmiddag ga ik 2,5 uur zitten kleien. We hebben daar een supergezellige groep. Er wordt heel wat gekletst en gelachen. Iedereen is ondertussen ook hard bezig met zijn of haar object. Ik sta versteld wat een mooie dingen er allemaal gemaakt worden. Ik hou mij vooral bezig met eenvoudige vormen. Vazen en potten.
Laatst heb ik allemaal klokjes gemaakt om te verkopen in de webwinkel. Ik had een voorbeeld gekregen van mijn nicht Silvia. Het komt uit Thailand en zij deed het mij cadeau. Eén klokje is nu klaar. Bij de andere klokjes moet ik het klokkenspel nog maken. 
Een serie van iets maken vind ik altijd heel moeilijk. Ik ben gauw verveeld en wil weer aan iets nieuws beginnen. Toch maar afmaken.
Dit stukje is toch weer gelukt.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.