Duurzame kinderspullen

Ook voor uw kinderen zijn duurzame spullen te koop? In de webshop From Elly With Love vindt u handgemaakte en unieke kinderspullen. Ze zijn gemaakt van gebruikt materiaal, restanten, gekregen of van de markt. Hierdoor wordt het milieu niet extra belast. Alles voor de kinderen is van natuurlijk materiaal.

Handgemaakt

De artikelen zijn altijd onderscheidend aan dat uit de normale winkel. Ze gaat meer voor het materiaal dat er is, dan voor een modetrend. Ze maakt dekentjes en lakentjes en bovendien een babybedje van underlayment. Voor haar kleinzonen maakte ze een groot bed en dekbedhoezen die ze echt tof vonden. De slabbetjes van gebruikte T-shirts zijn erg hip. Elly heeft er een mooie verpakking omheen gemaakt, zodat het echt een leuk kraamcadeau is. De T-shirts komen van de kringloopwinkel, ze zijn gewassen en gestreken.

Contact

Heeft u vragen over de duurzame kinderspullen die u kunt kopen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041. Ze staat u spoedig te woord.