wenskaarten

€ 7,50

wenskaarten

€ 7,50

Dubbele wenskaarten met enveloppen in een pakje. Het zijn 6 verschillende kaarten. De afbeeldingen zijn kopieën van originele pentekeningen die ik eerder maakte. Iedere kaart is voorzien van een originele handtekening in potlood. De binnenkant is blanco.

gebreid wanddoek

€ 45,00

gebreid wanddoek

€ 45,00

Dit wanddoek is gebreid van zelfgesponnen wol van Texels schapenwol. Het is geverfd (dip and diy) in Indigo kleurstof. Door de bovenste steken is een stok geregen. Het hangt aan een leren veter.
Formaat 40 x 60 cm

toiletrolhouder

€ 13,50

toiletrolhouder

€ 13,50

De meest eenvoudige materialen van de bouwmarkt heb ik gebruikt voor deze toiletrolhouder. Als versiering zit een schijfje hout aan het haakje. Aan het kettinkje zitten aan beide zijden een sleutelring om de toiletrolhouder aan op te hangen. Alleen het gaatje in de lengte door het stokje was nog een sinecure. Maar ik heb er achteraf een lange boor voor gevonden. Ik heb er gelijk een aantal gemaakt. Hij is mooi verpakt. Om verzendkosten te besparen laat ik de toiletrol weg.

sleutelhanger

€ 6,50

sleutelhanger

€ 6,50

Stoere sleutelhanger gemaakt van oude sleutels en een fluor oranje label van tassenband. De sleutels kocht ik op koningsdag bij iemand die oud ijzer en oud gereedschap van zijn opa verkocht. Dit is wat ik er van maakte.

Uitverkocht

raamtafel

€ 75,00
GRATIS verzending
Uitverkocht

raamtafel

€ 75,00
GRATIS verzending

Twee ramen uit een Amsterdamse container maakte ik tot een tafel. De oude verf zit er nog op. De scharnieren ook. Pootjes eronder. Klaar is Kees.

knijpertasje

€ 12,50

knijpertasje

€ 12,50

Je knijpers gewoon om je nek.
Het knijpertasje leerde ik kennen bij een bezoek aan Staphorst. Naast dat ik het heel handig vond de knijpers onder handbereik te hebben, vond ik ze ook heel mooi. Ik heb er mijn eigen inspiratie op los gelaten. Ieder tasje is net even anders, maar wel altijd even mooi. Het is een verrassing als je het binnenkrijgt. De band om je nek is altijd hetzelfde.