diversen

knijpertasje

€ 12,50

knijpertasje

€ 12,50

Je knijpers gewoon om je nek.
Het knijpertasje leerde ik kennen bij een bezoek aan Staphorst. Naast dat ik het heel handig vond de knijpers onder handbereik te hebben, vond ik ze ook heel mooi. Ik heb er mijn eigen inspiratie op los gelaten. Ieder tasje is net even anders, maar wel altijd even mooi. Het is een verrassing als je het binnenkrijgt. De band om je nek is altijd hetzelfde.

spiegel op m'n bord

€ 22,50

spiegel op m'n bord

€ 22,50

Een unieke spiegel op een bord. Twee elementen van de kringloopwinkel die ik bij elkaar heb gebracht. Het bord is flink groot. De spiel is mooi geslepen. Aan de achterkant heb ik een ijzeren lus met tweecomponenten klei bevestigd waar de spiegel aan kan hangen. Gaat nooit meer los. De spiegel heb ik met PolyMax zwevend op het bord geplakt. Gaat ook nooit meer los.

Uitverkocht

spiegeltje jaren 60

€ 7,50
Uitverkocht

spiegeltje jaren 60

€ 7,50

Een spiegeltje uit de jaren 60. Zo eentje die wij vroeger in de gang hadden hangen. De achterkant is van hout en het originele haakje zit er nog aan. Ik heb de spiegel op het hout geplakt, omdat de twee onderdelen niet meer op elkaar bleven zitten.

Uitverkocht

vachtje

€ 12,50
Uitverkocht

vachtje

€ 12,50

Dit kleine vachtje is van gevilte schapenwol. De wol is zacht en heeft krullen. De hoofdkleur is grijs. Uit eigen atelier. Het formaat is ongeveer 65 x 50 cm.

wenskaarten

€ 7,50

wenskaarten

€ 7,50

Dubbele wenskaarten met enveloppen in een pakje. Het zijn 6 verschillende kaarten. De afbeeldingen zijn kopieën van originele pentekeningen die ik eerder maakte in de Botanische Tuin in Wroclaw in Polen. Iedere kaart is voorzien van een originele handtekening in potlood. De binnenkant is blanco.