wollen dekentas groen

€ 19,50

wollen dekentas groen

€ 19,50

Een ruime tas van een wollen deken. Om boodschappen mee te doen, maar ook om mee te nemen naar kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map. De hengsels zijn van tassenband in fluor oranje, vastgezet met fluor oranje stiksels.
Formaat: ± 43 x 55 cm.

wollen dekentas lichtblauw

€ 19,50

wollen dekentas lichtblauw

€ 19,50

Een ruime tas van een wollen deken. Om boodschappen mee te doen, maar ook om mee te nemen naar kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map. De hengsels zijn van een zwart/witte boerenbont streep, vastgezet met fluor oranje stiksels.
Formaat: ± 43 x 55 cm.

tas van postzak

€ 19,50

tas van postzak

€ 19,50

Leuke tas van een originele oude postzak met hengsels van een fietsband. Om boodschappen in te doen of gewoon mee naar school of kantoor. Er past een laptop in, maar ook een map of boeken.
Iedere tas heeft een andere bedrukking. Deze tas is verkocht, maar ik maak er met plezier een nieuwe. Duurt ongeveer een week.

Formaat: ± 40 x 52 cm

tassen S en XXL

€ 19,50

tassen S en XXL

€ 19,50

De tas XXL is verkocht. De kleine tas is nog te koop. Gemaakt van zachte gouden kunsttextiel. Blijft mooi. Gevoerd met een viscose stof. Gebruik hem als handtas. De stof is op en kan het niet meer krijgen. Dus dit is een uniek exemplaar.
Formaat: 44 x 34 cm

Tas van denim

€ 24,50

Tas van denim

€ 24,50

Unieke tas van denim. Niet alleen voor boodschappen, maar om overal mee naar toe te nemen. Geschikt voor A4.
De onderkant is de andere kant van het denim. Het mooie randje van de stof heb ik gebruikt ter versiering.
De binnenkant is gevoerd en een extra vak voor kleine spullen.
Handvatten in twee lengtes van fluor oranje of zwart tassenband. Een lengte om de tas over je schouder te dragen, de andere lengte om in je hand te houden.
Formaat: ± 40 x 50 cm.