conceptstore

Vintage

Elly deed in Amsterdam regelmatig mee met een pop-up shop; een shop in een shop. Grote winkelpanden die leegstonden in Vila Arena werden bevolkt door mensen die iets te verkopen hadden. Men huurde allemaal een stukje winkelpand. Elly met haar handgemaakte producten aangevuld met vintage. Vintage past heel goed bij haar ideaal om zo weinig mogelijk te verspillen. Daarbij is struinen op markten en kringloopwinkels zo gezellig. In die tijd ging ze zomers naar Frankrijk om op het huis van vrienden passen. Iedere zaterdag was er een brocante markt waar ze haar hart kon ophalen. Ze ging altijd terug naar huis met een overladen auto. Ze merkte dat de vintage spullen best gretig aftrek hadden in de pop-up shop.

Conceptstore in Dronten

In Dronten heeft Elly weer een pop-up shop, alleen nu heet het Conceptstore. Polder Living & Lifestyle in Dronten, De Dieze 50. Ze huurt daar 6 m2 winkelruimte. Ze staat daar met 70 andere ondernemers die ieder zijn eigen business hebben. Elly verkoopt hier haar zelfgemaakte spullen en daarnaast ook vintage. Tijd om de vintage toe te voegen aan de webwinkel. Vintage verzamelen is een echte hobby van haar, mooie spullen scoren voor niet al te veel geld is hierbij haar doel.

Contact

Meer weten over de concept store of heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Elly door te bellen naar 06-51036041.