Geïsoleerde theepot van Bredemeijer, 90 cl. Gebruikt, maar in goede staat.

deurknop

€ 12,50

deurknop

€ 12,50

Een boeren deurknop van beukenhout. Nieuw. Mooi op een oude paneeldeur.

Vaasje van geglazuurd keramiek. De kleuren van het glazuur zijn prachtig en heel artistiek opgebracht. De vorm en de aanzet van het oor zijn heel kunstzinnig.

Vaasje met een oor uit de jaren'60. De kleur is bruin met creme.

Een afbeelding van één van de bekende schilderijtjes van de Amerikaanse kunstenares Bessie Pease Gutman, "A little bit of heaven". Mooie afbeelding in originele lijst uit de jaren '50. De lijst heb ik bijgewerkt met goudpasta.
Bessie Pease Gutmann (8 april 1876 - 29 september 1960) was een Amerikaanse kunstenaar en illustrator, aanvankelijk als Bessie Collins Pease, het meest bekend om haar schilderijen van putti, baby's en jonge kinderen.
Formaat 19,8 x 14,8 cm

Twee glazen flesjes met een mooie fijn gehaakte jasjes.
Hoogte 14,5 cm

Twee ronde schalen van ijzerdraad in twee formaten. Heel decoratief met prachtige krullen. Van de grote is de diameter 45 cm, van de kleine
36 cm.

Een echt vintage jaren '60 fruitmand van ijzer. Hou je van een eclectische inrichting dan hou je vast ook van dit soort dingen.
Kies voor duurzaamheid als je iets aanschaft. Voor een prikkie heb je de leukste dingen.

tafelloper

€ 13,50

tafelloper

€ 13,50

Prachtige tafelloper afkomstig uit een andere cultuur. De loper is handgeweven van katoen. De kleuren zijn bruin, beige en zwart. Aan de uiteinden zitten kwastjes. Zo te zien is de loper niet veel gebruikt.
Kies voor duurzaamheid. Kies voor gebruikt.

voetenbankje

€ 16,50

voetenbankje

€ 16,50

Een heel oud voetenbankje van eikenhout gekocht bij de kringloop. Ik heb twee lagen bekleding verwijderd. Helemaal onderop zat in plaats van schuimrubber stroo. Prachtig om te ontdekken dat toen er nog geen schuimrubber was, men stroo gebruikte. Het is heel mooi plat stuk stroo geworden wat ik ga gebruiken voor een kunstwerk.
Ik heb het plankje omgedraaid en als vulling een stukje wollen deken gebruikt. Het overtrek is van een gebruikte meelzak.
Een mooi duurzaam meubelstukje wat in een stoer interieur niet misstaat.

brieftasje

€ 12,50

brieftasje

€ 12,50

Handwerk uit de jaren '30. Het heeft wel iets van Art Deco. Toen ik het kocht bij de kringloop was de stof helemaal vergaan, maar toch zag ik wel brood in dit brieftasje. Het hout is wat mij betreft dun teakhout. Ik heb het geheel uit elkaar gehaald en er nieuw tasje op gemaakt van zwarte dubbele stof. De achterkant is ook van zwart hout met gaatjes er in zodat ik het tasje makkelijk op het hout kon naaien.